Siirry suoraan sisältöön

Ota meihin yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Tarkista ensin UKK-osio, meillä saattaa jo olla tarvitsemasi vastaus. Jos et löydä etsimääsi tietoa, täytä alla oleva yhteydenottolomake tai keskustele kanssamme suoraan.​

Usein Kysytyt Kysymykset

Joo. Carista adapterilla on 2 vuoden takuu.

Aktivoidaksesi ILMAISEKSI KUUKAUSI, sinun tarvitsee vain työntää Carista-sovitin auton OBD2-liittimeen ja käyttää Carista-sovellusta ”Asetukset”- tai ”Diagnostiikka”-valikkoon pääsemiseksi.

Sinun on ostettava lisenssi, jotta voit käyttää seuraavia ominaisuuksia: mukauttaminen, edistynyt palvelu ja kaikkien ECU-yksiköiden diagnostiikka. Sinun on ensin syötettävä luottokorttitietosi ja valittava yksi kolmesta vaihtoehdosta:

Kuukausitilaus (9,99 €).
Kolmen kuukauden tilaus (19,99 €).
Vuoden tilaus (49,99 €), joka sisältää ilmaisen kuukauden.
Valitse sinulle sopiva vaihtoehto, kaikki sovelluksen tarjoamat vaihtoehdot ovat käytettävissä kuukauden ajan ja antavat sinulle täyden pääsyn kaikkiin tuettuihin auton ominaisuuksiin. Aluksi vain summa suljetaan kortilla, ja jos haluat peruuttaa sen 30 päivän sisällä (voit silti käyttää kyseisen kuukauden kokoonpanoja ja täydellistä diagnostiikkaa), koko summa palautetaan.

Jos et peruuta tilausta 30 päivän kuluessa, vuositilaus alkaa tämän ajanjakson jälkeen ja lisenssi on lopulta voimassa 13 kuukautta.

Tänä aikana voit suorittaa diagnostiikkaa Carista-ohjelmalla – kaikki sähkömoduulit, ei vain moottorin ohjaimessa, vaan myös: AirBag, ilmastointilaite, valot, peilit, ikkunat jne. Voit myös ottaa käyttöön / poistaa käytöstä yksittäisiä toiminnot: DRL, Coming Home / Leaving Home valaistus, piippaukset, ulko-/sisävalaistus, elektroninen seisontajarrun vapautus jarrupalojen vaihtoon jne.

Ilmaisen kuukauden lopussa tilaus alkaa automaattisesti ja se vähennetään vuoden lisenssin hinnasta, joten jos et halua ostaa sitä vuodeksi, muista peruuttaa ennen ilmaisen kuukauden loppua .

Näin voit peruuttaa tilauksen 30 päivän kuluessa:

  •  
  • 1 kuukauden tilaus (9,99 €)
  • 3 kuukauden tilaus (19,99 €)
  • 12 kuukauden tilaus (49,99 €), johon sisältyy 1 kuukauden ilmainen kokeilu.

Pelkästään tämän laitteen käyttäminen autossa ei mitätöi takuuta. Tämän tai minkä tahansa muun työkalun väärä käyttö voi kuitenkin mitätöidä takuun.
Jos luet ja noudatat sovelluksen ohjeita, kaikki on hyvin.

Koska tuotteen mukana tulee laitteisto-ohjelmisto ja sen apuohjelma, joita ei voi palauttaa kerran käytettynä, tämäntyyppiset diagnostiikkatyökalut eivät sisälly hyvitettävään ostokseen.

Lähetä meille viesti

Keitä olemme

Caristan viralliset jakelijat Skandinaviassa

Yhtiö

Eftermontering Karlstad AB

Osoite

Skårevägen 63, 65350, Karlstad, Sweden

Aloita

Carista-matkasi

tänään

Tarkista, mitä tuemme autollesi